Butlletí 1 - Gener-març de 2014

La recollida selectiva als municipis de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener

Les dades de recollida selectiva als municipis de la Mancomunitat del Cardener es van estabilitzar lleugerament durant l’any 2013.

+informació


La Mancomunitat incorpora un tècnic AODL

A finals de desembre, la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener va incorporar un tècnic AODL en desenvolupament sostenible per tal de portar a terme actuacions per afavorir el desenvolupament del territori.

+informació


La MIC aconsegueix una reducció del cost del contracte de recollida de residus i neteja viària

La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, en el marc de l’any de  pròrroga  del contracte de recollida de residus i neteja viària, ha aconseguit una rebaixa global del cost de 130.000 euros.

+informació


Tu n'ets l'únic responsable!

L’educació pel civisme referent a la tinença de gossos, és una de les tasques clau de l’agent cívic de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

+informació


Sant Joan de Vilatorrada ja té apunt les activitats de la setmana del Medi Ambient

Se celebrarà del 5 al 8 de juny i aquest any està centrada en l’entorn fluvial i el medi natural. Es proposen diverses activitats tant per als infants com per a la ciutadania del municipi.

+informació


Súria inicia la segona edició de la campanya “La Deixalleria, creant noves idees”

La campanya pretén fomentar la utilització de les deixalleries fixa i mòbil de la vila. Les persones usuàries aniran acumulant punts en base a les visites i els residus aportats.

+informació


Callús: Jo m’espero aquí

L’Ajuntament de Callús en col·laboració amb els comerciants del municipi han instal·lat a l’entrada dels comerços cartells amb un ganxo per deixar els animals de companyia lligats mentre efectuen les compres.

+informació


Sant Salvador de Guardiola aprova l’auditoria energètica de l’enllumenat públic

L’auditoria energètica de l’enllumenat públic del municipi té per objectiu conèixer el perfil de consum d’energia real actual de l’enllumenat públic, per tal de determinar i quantificar les possibles mesures d’estalvi energètic.

+informació

Darrera actualització: 13.09.2019 | 11:55