Butlletí 7 - Desembre 2015-Maig 2016

La Mancomunitat incorpora un tècnic AODL en desenvolupament turístic responsables

A finals de novembre, la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener va incorporar un tècnic  AODL en desenvolupament turístic responsable per tal de portar a terme projectes que dinamitzin les economies locals.

+informació


La Mancomunitat participa en la jornada "Los Municipios y la gestión de residuos"

Prop d’un centenar de tècnics municipals i empresaris del sector de la gestió de residus van participar a la jornada, organitzada per la Diputació de Barcelona i la Fundació Fòrum Ambiental.

+informació


La MIC incorpora nova màquina a la flota del servei municipal de neteja viària

La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, formada pels municipis de Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Callús, Sant Salvador de Guardiola, Santpedor i Castellnou de Bages, ha incorporat una nova màquina d’escombrar a la flota municipal de vehicles de neteja viària.

+informació


Let’s Clean Europe

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

+informació


El reciclatge als nostres municipis

Gran part de la tasca de l’Agent Cívic de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener es centra en la supervisió de les zones de contenidors, així com en el control del bon us i metodologia del ciutadà en vers el reciclatge.

+informació


La gestió dels horts municipals de Callús

L’Ajuntament de Callús disposa de 68 parcel·les agrícoles d’entre 250m2 i 350m2 a la zona coneguda com “Les Aubes”, les quals es cedeixen gratuïtament a la població per a la producció hortícola per autoconsum.

+informació


Sant Salvador de Guardiola certifica energèticament els edificis de les escoles

S’han portat a terme les certificacions energètiques de l’Escola Bressol les Dentetes i l’Escola Montserrat.

+informació


Sant Joan redefineix el concepte d'àrea de vorera en la recollida de residus municipals

Des de la Regidoria de Gestió i Planificació dels Recursos i el Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada s’ha volgut fer un pas endavant en la gestió dels residus municipals, acostant els mitjans de recollida selectiva d’alguns residus minoritaris a la ciutadania.

+informació


Campanya d’identificació de gossos i millora de la gestió d’animals de companyia a Súria

La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i l’Ajuntament de Súria han coordinat, durant els mesos de març i abril una campanya per fomentar la identificació i el registre d'animals de companyia i conscienciar a la població sobre el compliment de l’Ordenança municipal de protecció, control i tinença d'animals al municipi de Súria.

+informació


Darrera actualització: 13.09.2019 | 11:46